Geen paniek we lossen het op!

Retour beleid

Algemeen

Ons Cocktailbox.com terugbetalings- en retourbeleid geldt voor 30 dagen na aankoop.
Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel volledig ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Alle originele verpakkingen moeten intact en ongeopend zijn.

Verscheidene soorten goederen kunnen niet worden teruggezonden. Bederfelijke waren zoals fruit, snacks, geopende sappen of garnituren kunnen niet worden geretourneerd.

Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de leverancier voordat u per e-mail contact heeft opgenomen en geïnformeerd bent om dit te doen.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie kan worden verleend:

  • Dozen met duidelijke tekenen van gebruik of geopende producten
  • Elk artikel dat niet in zijn oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn.
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt teruggestuurd

Andere artikelen die niet teruggenomen kunnen worden zijn:

  • Cadeaukaarten
Terugbetaling

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen zeven dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze gestort.

Te late of ontbrekende restituties

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling is verwerkt en officieel is overgemaakt.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via service@cocktailbox.com.

Uitverkoop artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen niet worden terugbetaald.

Vervanging

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op service@cocktailbox.com en volg de instructies die via de mail gegeven worden.

Cadeau's

Als het artikel bij aankoop als cadeau is aangemerkt en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoedbon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon voor je uitgegeven.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau werd aangemerkt, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan u te geven, sturen wij een terugbetaling naar de gever van het cadeau en wordt hij/zij op de hoogte gesteld van de retourzending.

Retourneren

Om uw product te retourneren, dient u uw retouraanvraag te mailen naar: service@cocktailbox.com

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. 

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voor uw omgeruilde product u bereikt, variëren.

Als u waardevolle artikelen terugstuurt, kunt u overwegen een traceerbare verzenddienst te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. 

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retourzendingen.

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.