TRUSTPILOT
5/5

|

Close

Meer waar voor uw geld

Betalingsmethoden

iDeal
iDEAL is het meest gebruikte betaalmiddel in Nederland. Zeker 60% van de Nederlandse shoppers rekent ermee af bij het doen van online aankopen. Het is een betrouwbaar en gemakkelijk online betaalmiddel dat veel vertrouwen biedt. Consumenten maken geld over van hun eigen rekening, via het internetbankieren product van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling die niet door de klant kan worden teruggedraaid. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

PayPal
PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online portemonnee, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het is in 202 landen beschikbaar als betaalmethode en wordt ook in Nederland steeds meer gebruikt. Jaarlijks worden in Nederland meer dan 4 miljoen online aankopen via PayPal betaald.

Met PayPal kunnen klanten hun creditcardgegevens of bankrekening koppelen aan hun PayPal-rekening, of een tegoed op hun rekening zetten. Bij het betalen van een aankoop worden alleen het e-mailadres en wachtwoord van de PayPal-rekening gebruikt en hoeft verder geen persoonlijke of financiële informatie te worden verstrekt, waardoor het een zeer veilige betaalmethode is. Betalingen kunnen ook via telefoon of tablet worden gedaan, waardoor het voor klanten gemakkelijk is om overal te betalen.

Apple Pay
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, die in meer dan 35 landen beschikbaar is voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode is dus afhankelijk van de kaarten die in de Wallet zijn geplaatst. Momenteel worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt afgerond met een scan van de vingerafdruk of het gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Klarna: Betalen na levering

Achteraf betalen” geeft de klant de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt de klant de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling wordt door de klant met Klarna geregeld.

Creditcard
Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met een creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen op krediet doen en later, meestal aan het eind of begin van de maand, het gehele bedrag terugbetalen dat zij gedurende de maand hebben uitgegeven.

Bancontact
Bancontact is een Belgisch betalingssysteem. Het is de Belgische marktleider in elektronische betalingen, met meer dan 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webwinkels accepteert Bancontact al als betaalmethode. Bij het betalen met Bancontact voor online aankopen maken consumenten geld over van hun bankrekening via de vertrouwde Bancontact internetbankieromgeving. Hierdoor zijn betalingen gegarandeerd en niet terug te draaien door de consument. Retailers ontvangen direct een bevestiging van de betaalstatus, zodat zij bestellingen direct kunnen verwerken.

Overschrijving
Wanneer klanten via een SEPA overschrijving willen betalen, ontvangen zij de betalingsgegevens direct op hun scherm of per e-mail. Vervolgens maken zij het bedrag over vanuit hun internetbankieromgeving wanneer hen dat het beste uitkomt. In plaats van het handmatig overnemen van de betaalgegevens bieden wij de mogelijkheid om een QR-code te genereren waarmee de betaling via een app kan worden gedaan. Dit verkleint de kans op fouten omdat de betaalgegevens na het scannen klaar staan in de app.

0

Contact

Polakweg 7
2288 GG, Rijswijk
info@cocktailbox.com

Newsletter subscriptions

Contact

Polakweg 7
2288 GG, Rijswijk
info@cocktailbox.com

Newsletter subscriptions

Age is a number, not a state of mind

But seriously. You have to be over 18 to visit this site.

Remember my answer for 30 days. I confirm that this is not a shared device

Age is a number, not a state of mind

But seriously. You have to be over 18 to visit this site.

Remember my answer for 30 days.